КОМПАНІЯ MOTUL

18 лютого 2022
1 коментарів

Компанія MOTUL, користуючись загальним визнанням, вже більше ніж 160 років, за високу якість продукції, інновацийні рішення і активну участь в світі автотранспорту, є спеціалістом в сфері синтетичних мастильних матеріалів.

Пристрасть - це те, що об'єднує поциновувачів техніки. З такою ж пристрастю компанія MOTUL підходить до новаторства.

Відстоюючи своє право на винахідництво, французський бренд мастильних матеріалів демонструє граничну лояльність до всіх ланок - від постачальників до клієнтів - роблячи акцент на інноваціях. Від першої установки на заводі в Пенсильванії до сучасних високотехнологічних лабораторій... Пристрасть до покращень заряджає компанію день в день, від інновацій до інновацій.

Вміле поєднання винахідництва і майстерності, якої MOTUL дотримується в роботі зі всіма прихильниками техніки, професіонали вони чи ні, є основним ключем до досягнення найбільших висот, вміння вийти далеко за межі загальноприйнятих критеріїв, що сприяє довгостроковій ефективній роботі компанії. Підтримуючи проекти своїх клиєнтів і борячись з ними за підвищення економічної ефективності і продуктивності, компанія MOTUL здатна знайти особливий підхід до кожного із своїх клієнтів, і робить це так, як ніхто інший. Завдяки цій прихильності MOTUL обирають одні із самих відомих майстерень-ательє по всьому світу.